andy's php projects
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Script and site usage:
All of the scripts on this site are provided free for non-commerical, personal or non-profit use. If you find these scripts useful to you, appreciate the free support, or are just an all round nice person, then why not donate a little dosh? If you wish to use any of these in a commercial system, please refer to the payment plan.


Warning: implode(): Bad arguments...

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    php.amnuts.com Forum Index -> WWW Checkup
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Chunky
Newbie


Joined: 26 Sep 2005
Posts: 2

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 10:28 am    Post subject: Warning: implode(): Bad arguments... Reply with quote

Hi,

I've been using the script for some time and think it's great! I do get the above error for certain web pages and cant figure out why?

Here's the complete error message:

Warning: implode(): Bad arguments. in /home/elin/public_html/admin/class.php on line 112
Back to top
View user's profile Send private message
amnuts
Site Admin


Joined: 01 Sep 2002
Posts: 662
Location: East Sussex, England

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, and welcome to the board!

It's failing on this line:

$hash = md5(strip_tags(join("", $site)));

because the $site variable has no content. It has no content because this line:

$site = @file($website);

probably failed to bring back an array.

You could simply supress the error by adding @ to the front of the call to join. Alternatively, you could do a better check for some content in the $site array (and that content being an array).

Andy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Chunky
Newbie


Joined: 26 Sep 2005
Posts: 2

PostPosted: Tue Sep 27, 2005 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

Andy:

Thanks. How do you do a better check? It seems that the pages I'm trying to monitor are returning 500 error (or so I think).

Not really sure what that means. I can view the page source using my browser, but cannot seem to fetch the page using my HTML editor.

- Chunky
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    php.amnuts.com Forum Index -> WWW Checkup All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group